Alweer 2011.....we gaan gewoon maar rustig door!

Publié le par Mieke en Roel

De feestdagen weer voorbij,het nieuwe jaar begonnen en wij natuurlijk vol goede voornemens. voor hoe lang, zal wel blijken.

 

De Kerst en oud en nieuw zijn goed verlopen: Kerstavond was de hele familie bij ons om cadeautjes in ontvangst te nemen.  P1010606.JPG

 

  P1010622.JPGP1010620-copie-1.JPG

De foto's geven een duidelijk beeld wat precies de uitwerking is van rosé en oesters. Proost

 

 

 

 

 

 

 

 

Oud en Nieuw waren alleen de kinderen hier,: hun moeders waren met vrienden naar Biarritz om daar het nieuwe jaar in te luiden. WaarP1010608-copie-1.JPGom dat dat nu daar persé moet, is ons een raadsel, maar ja, wie zijn wij?

 

Maar zie ze daar toch eens zitten! Zijn het geen schatjes? Ze zijn allemaal opgebleven tot half twee 's nachts. Geweldig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben toch weer aardig de draad opgepakt: het weer is ook wel wat beter geworden: weliswaar nog nattig, maar weinig regen en redelijke temperaturen.

 

Voor wat betreft de reis naar New Orleans, nog steeds geen nieuws! Gelukkig hebben we nog even de tijd, maar er moet eigenlijk deze maand wel wat meer duidelijkheid komen. We wachten wel weer af.

 

 

P1010669.JPG

Deze week is "duizendpoot" Pascal (TPH) begonnen met de bouw van het poolhouse, Hij is lekker opgeschoten en geniet nu even van zijn vrije weekend. Het metselwerk is klaar, Omdat we nog niet weten, hoe we de zaak gaan afwerken, wachten we daar maar even mee. Er moet nog een dakje op en wat stucwerk.

Over een week of 3, wanneer het weer wat stabieler is, d.w.z. minder nat, wordt de uitbreiding van het terras betegeld en kunnen we de boel gaan schoonmaken en aanplanten.

 

  P1010694.JPG

Ook de keuken beneden is volledig afgebroken: we hebben alle kastjes naar Maartje gebracht, die is ook al bezig om haar keuken te renoveren en kon onze kastjes nog goed gebruiken. Mooi zo! Heeft ze ook weer wat te knutselen.

Zelfs een stuk muur is gesloopt; hier hebben we maar een professionele sloper voor ingehuurd met veel ervaring. Die had het zo voor elkaar en was bovendien niet erg duur..

 

 

De oude apparatuur is ook naar de meiden verdwenen, dus we zijn er mooi van af. En bovendien de dochters ook weer blij.

 

 

 

 

P1010680.JPG

Tja, en dan moeten we ons maar eens serieus gaan voorbereiden op de komende Olympische Spelen, Luc was al weer zeer succesvol op het judo tournooi in Le Bugue; er waren 235 deelnemers en in zijn klasse is hij deze keer 2e geworden. Er staat Opa wel weer een klus te wachten: het maken van een grote prijzenkast voor al die medailles.

Het belooft heel wat voor de toekomst!! We houden Luc scherp!!

 

Zo, vandaag weer genoeg gekletst. Tot de volgende keer!

 

 

Publié dans In en om Sirey

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article